Välkommen till vår Sims 3 blogg!

Direktlänk till inlägg 17 december 2011

Dag 1 - Vilka spel har du?

Av Daina och Cathy - 17 december 2011 20:53

                   Dag 1 - Vilka Spel har du?



Jo,jag har fäljande TS3 spel;


Kvällsnöjen


Spelarna ges nu möjligheten att ta med sina simmar till en livfull stadsmiljö där de får chansen att bli lokalkändisar, bandmedlemmar, bartendrar, regissörer med mera.

För att få tillträde till stadens hetaste klubbar måste spelarna visa rätt attityd, annars blir det kalla handen från de tuffa dörrvakterna. Eller så får de helt enkelt hitta på ett annat sätt att få sitt namn på gästlistan. Om avkoppling hör till en av spelarnas favoritsysselsättningar kan deras simmar slappa på chica klubbar eller mysiga barer, medan mer äventyrliga simmar kan söka hemligheten bakom hur man blir en vampyr.

Oavsett om de inleder en ny karriär, målar hela staden röd, eller ordnar party på hustaken, är det alltid upp till spelaren att förmedla sin egen unika berättelse med The Sims 3. Vad kommer att hända när ljusen släcks och simmarna får tillgång till storstadens myllrande nöjesliv?


Leva Livet

 

Var med om roliga upplevelser i livets alla åldrar med dina simmar! Börja i barndomens fantasifyllda värld och låt dig uppslukas av tonårstidens dramatiska år. Skaffa erfarenhet i vuxenlivets invecklade verklighet och skörda sedan frukterna av att ha växt upp genom varje åldersetapp. Massor av nya alternativ och aktiviteter ger dina simmars liv mer mening än någonsin, oavsett hur gamla de är. Nya fester, dramatiska livshändelser och helt nya sätt för dina simmar att uttrycka sin kreativitet. The Sims 3 Generations låter dina simmar leva livet till max!

  • Simmar i alla åldrar kan roa sig med nya aktiviteter! Barn kan hänga med sina kompisar i trädkojor. Tonåringar kan göra festliga busstreck. Vuxna kan få en medelålderskris. Och mycket mer!
  • Vare sig det är ett vilt tonårsparty när föräldrarna är borta, en studentfest eller en officiell bröllopsceremoni, så gör de nya festerna varje åldersetapp roligare!
  • Dråpliga situationer och vilda dramer uppstår efter allt från vilda svensexor till utskällningar på grund av dåliga betyg eller rykten om simmar som är otrogna mot sina äkta hälfter!
  • Simmarna kommer att gilla helt nya sätt att vara kreativa, som att mixtra med ett kemiset, göra egna filmer som de kan se på sin egen TV, eller leka astronaut, dinosaurie, prinsessa och mycket mer!

Prylpaketet Lyx & Design

 

Skapa den fulländade exklusiva ateljéstilen åt dina simmar

Förvandla dina simmars hem till läckra, vassa ateljévåningar med The Sims 3 Exklusiva ateljéer Prylpaket. Uppgradera dina simmars livsstil med sofistikerade möbler, åtråvärd elektronik och det senaste modet.


INNEHÅLL

  • Ge dina simmars sovrum, vardagsrum, badrum, kontor och lya en läcker, exklusiv teknikinspirerad look.
  • Uppgradera dina simmars garderob med radikala plagg, skräddarsydda kostymer och sofistikerade ytterkläder.
  • Förvandla dina simmars hem till toppmoderna utrymmen med modernt inspirerade möbler, eklektisk konst och modern design.
  • Ge dina simmar eftertraktad elektronik som högteknologiska, ultra-slimmade TV-apparater, TV-spel, stereoanläggningar, med mera.
  • Som speciell present för att fira 10-årsjubileet innehåller detta paket tre mycket eftertraktade föremål från spelen The Sims 2

Prylpaketet Stadsliv

 

Förbättra dina simmars kvarter och hem med nya lokaler och föremål!

Nytt spännande innehåll som aldrig tidigare skådats i ett prylpaket. The SimsTM 3 Stadsliv Prylpaket* presenterar helt nya lokaler som ger dina simmars stad en makeover - med föremål som passar lika bra i deras hem. Bygg ett elegant bibliotek, skapa ett exklusivt, toppmodernt gym, designa en rolig lekplats eller gör det enkelt att ta hand om hushållsgörat med en fräsch tvättstuga. The Sims 3 Stadsliv Prylpaket ger dig inte bara massor av nya inspirerande föremål att använda i hemmet, utan innehåller även nya allmänna lokaler som dina simmar kan besöka, till exempel Caféet Smaskiga Småkakor!

* Kräver The Sims 3 för att kunna spelas


INNEHÅLL

•Färdiga lokaler och tomter - Ge dina simmars stad en ny look med spektakulära färdiga lokaler och allmänna tomter-eller skapa egna häftiga miljöer.
•Fräsch och i form - Träna med den senaste högteknologiska gymutrustningen och tvätta dina svettiga gymkläder med en toppmodern tvättmaskin och torktumlare.
•Dags att varva ner - Barnen älskar Solstugans nya djungelgym, rutschkana och sandlåda, medan de vuxna spelar schack vid den nya fontänen.
•Pluggdags eller sagodags - Uppdatera biblioteket med ett elegant utbud av accessoarer. Bygg ditt eget arbetsrum eller skapa bås med speciella sektionssäten.
•Nya fritidskläder och frisyrer-Kläder att springa ärenden, bara hänga eller träna i - det finns massor av stilar för alla dina simmars modebehov.



//  God Jul , Daina


 
 
Ingen bild

'--''

17 december 2011 21:14

Halojsan!
Jag rodde du hade TS3 djur? Och drömjobb,inte``?
Ja,ja jag har medeltiden och grunden(of curse) och Barnacle bay,med^^
Go´ Jul!!!!!!!!!!!!!!!! ,lol x)))

Daina och Cathy

18 december 2011 20:35

Hejsan!
Nja,jag har det på sätt och vis. Jag fick Husdjur,men det funkade inte. Men jag ska få en till av den,som jag hoppas fungerar. Det får bli min egna julklapp till mig själv,då den komme ri lagom tid till Julafton. Och Drömjobb har jag inte,men jag önskar mig det i Julklapp.
Vad kul,jar har som sagt inte dom,men jag har provat på Medeltiden,men inte Barnacle Bay.

// God Jul, Daina!

 
Sally-sweet(Poppi_princess)(Pompomkitty)

Sally-sweet(Poppi_princess)(Pompomkitty)

17 december 2011 22:35

Heeeej :) Kolla gärna in min blogg Moviesally.blogg.se jag bloggar om massa olika :D T.ex Panfu, msp, littlest pet shops, min vardag och massa mer :)

http://MovieSally.blogg.se

Daina och Cathy

18 december 2011 20:39

Hej!
Vilken fin blogg,fin design!

// God Jul, Daina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daina och Cathy - 1 mars 2012 19:52

Dag 22 - Sunset Valley eller Bridgeport?   Helt klart Sunset Valley. Jag gillar storstan, men i sims är ändå Sunset Valley mycket bättre. Först och främst så "hackar" det inte där som i Bridgeport. För ibalnd blir det konstigt när jag zoomar in p...

Av Daina och Cathy - 28 februari 2012 19:08


Dag 18 - Vilken färdighet tycker du mest om?   Hmm, jag tycker nog bäst om skulpterar färdigheten, vet inte varför men simmarna kan ju göra väldigt coola statyer möbler osv. med den färdigheten.   Dag 19 - Ful sim med bra egenskaper eller sny...

Av Daina och Cathy - 28 februari 2012 19:05

Hej!   Konstig rubrik (jag vet). Men som rubriken: SKIT OCKSÅ! Jag får inte igång sims... Och därför kan jag inte ladda upp Afrodite   Får prova att få igång den mer senare. Så jag är leden att inte Afrodite kommer idag... Men den kom...

Av Daina och Cathy - 27 februari 2012 20:25


Hej!   Som rubriken säger: Var har Cathy (jag) varit??Alltså just nu bloggar jag ju (som ni ser) xDMen jag har haft lite IRL saker så att säga. Så jag är ledsen för stora pausen för min del men såg att Diana bloggat vilket är bra;)Jag har inte ...

Av Daina och Cathy - 26 februari 2012 16:01

Dag 16 - Ta bilder eller filma?   Helt klart ta bilder, brukar nästan aldrig filma i mitt sims (förutom när jag råkar trycka in video-knappen). Så ta bilder ;)   Dag 17 - Ladda ner simmar eller skapa egna?   Jag väljer nog att skapa egn...

Presentation


Vi är 2 bästisar som heter Daina och Cathy, vi älskar Sims 3,såklart;)

Fråga oss

8 besvarade frågor

Nyheter,kommande och nytt

Nytt: Vi har Tagit upp 30-dagars utmaningen!

 

Som kommer: Mitt Liv som Kändis, kanske ?

 

Vi är: Offline

 

Kommentera gärna! :)

 

Kontakta oss på: welovethesims3@spray.se 

Bloggen startade den 8:e September 2011.

Omröstning

Vilken är din favorit av The Sims 3 spelen?
 Leva Livet
 Kvällsnöjen
 Husdjur
 Drömjobb
 Alla prylpaket
 Hatar Sims
 Alla är okej,har ingen favorit
 Gillar alla lika mycket
 Ingen kommentar

Kalender år 2011

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Sök efter inlägg

Senaste inläggen

Historier

Följ gärna dom 2 kommande historierna! "Att Leva LIVET"

  En historia som är baserad och handlar om sims 3 Pryl-paketet "Leva Livet"  och "Mitt liv som kändis"  
---

Oväntad
 
En berättelse skriven av Cathy.
Deras värld vänds uppochner när Oväntad kommer in i deras liv.
Hur kommer det gå?
Få reda på det genom att följa serien;)

Kategorier

Spelen som kommer/har kommit

DRÖMJOBB

Där du kan följa med dina simmar till deras jobb och göra dom till stjärnor och ha en bra karriär. Kanske ska din sim bli brandman? Eller dektektiv?Skulptör? Allt är möjligt i Sims 3 expansions paketet Drömjobb.

 

 

 

Kvälssnöjen.

Vågar du förena dig med mörkrets makter?

Du kan nu bo i lägenheter eller bli världsberömd,kanske skådespelare eller vill du blanda drinkar istället?

Vill du spendera natten på innestället eller vill du kolla på alla snyga design möbler?

 

 

LEVA LIVET

 

Allt förbarn och tonåringar.

Köp trädkojor och annat skoj! Kör en sväng runt området i barnvagnen med din lilla bebis och dekorera rummet med prinses-tema eller låtsas att du är i rymden.

Kommentarer

Din kommentar räknas!

Vi blir glada för alla kommentarer som ni läsare skriver. (Undantag elaka/kränkande kommentarer).

Så du får gärna skriva en kommentar om vad du tycker och vad du gillar med vår blogg.

Vi blir jätte glada för varje kommentar,kom ihåg det. Din kommentar räknas!

Sims 3 spelen

Arkiv

Länkar

Gästboken

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards